Maak kennis met de ARBO Academy!

Hoi! Wij zijn ARBO centrum. Een ambitieus, jong en dynamisch bedrijf. En we groeien hard door! We vinden het niet alleen belangrijk dat het bedrijf hard groeit. We vinden het net zo belangrijk dat onze mensen groeimogelijkheden hebben! Daarom zijn we gestart met de ARBO Academy. Dit is een leertraject die wij aanbieden voor nieuwkomers. Wil jij een andere baan zonder dat je hier vakkennis voor hebt? Geen probleem! Wij, ARBO centrum, leiden je op tot instructeur. Na deze opleiding kan je direct aan de slag bij ons.

Nieuwe start

Met de ARBO Academy start je met een leertraject. Hier leren we jou onder andere alles wat je nodig hebt om zelfverzekerd een cursus te kunnen geven. Daarbij zorgen we uiteraard dat jij aan het einde van het traject de kennis hebt om desbetreffende veiligheidscursus te kunnen geven. Zo ben je binnen no-time een top instructeur!

Ontwikkelen

Binnen ARBO centrum krijg je volop de mogelijkheid om door te groeien. We vinden het super belangrijk dat jij de mogelijkheid hebt om jezelf te blijven ontwikkelen. Vandaar ook de ARBO Academy. Dat kan ook niet anders gezien onze groei en ambities. Bij ons vind je niet zomaar een baan: je vindt een hele leuke carrière!

Bedrijfscultuur

De cultuur binnen ARBO centrum is informeel. We spreken elkaar aan met je en jij en tasten af bij de klant wat hij/zij plezierig vindt. We zijn makkelijk in omgang en willen een fijne en veilige omgeving creëren. Ondanks de informele cultuur vinden wij het belangrijk dat de organisatie professioneel en ook zakelijk overkomt bij de klant.

Welke opleidingen bieden we op dit moment?

In het 2de kwartaal van 2024 starten we weer met onze Academy. Ditmaal gericht op onze BHV cursus. Dus heb je de ambitie om Nederland elke dag veiliger te maken en daaraan bij te dragen door het verzorgen van BHV cursussen? Meld je dan aan, dan nemen we contact met je op! 

Naast de BHV Academy starten we binnenkort ook met een Academy voor onze cursussen: VCA, NEN 3140, Keurmeester, Beheerder Brandmeldinstallatie. Altijd al graag voor een groep willen staan om je kennis over te dragen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen spoedig contact met je op!

Direct solliciteren?

Upload motivatie:
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Upload cv:
Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Onze eerste geslaagden!

Zie hier de nieuwe instructeurs die wij hebben opgeleid op de ARBO Academy. Uit het eerste traject is iedereen geslaagd en hebben we dit met ze gevierd! Wij zijn super trots dat we er weer leuke, nieuwe instructeurs bij hebben!
 
Welkom! 🎓

Onze tweede lichting geslaagden!

Op 1 november 2023 begonnen 5 enthousiaste cursisten aan onze ARBO Academy. Na een intensief opleidingstraject zijn ze allemaal geslaagd en staan ze met ingang van 1 januari 2024  zelfstandig op onze locaties de cursussen te verzorgen.
 
Nederland elke dag weer veiliger door deze 5 toppers.