Locatie: Ede

Ben jij enthousiast, vrolijk en straal jij klantvriendelijkheid uit? Vind je het leuk om inkomende telefoontjes te beantwoorden en te zorgen dat klanten hun vragen en/of klachten behandeld worden? Lees dan vooral even verder!  

Naar wie zijn wij op zoek? 

Je hebt voornamelijk contact met (potentiële) cursisten en klanten die een veiligheidscursus bij ons willen plannen of al ingepland hebben. Daarnaast beantwoord je vragen over webshopbestellingen en begeleid je grotere, zakelijke klanten telefonisch richting onze Sales afdeling. 

Je komt in een enthousiast, gezellig en gemotiveerd team terecht op onze afdeling: Customer Service. Met dit team zorg je er samen, elke dag, voor dat onze klant tevreden is en de cursusverwerking op orde is. Aantoonbare, relevante werkervaring in de klantenservice is een pré. Ben je klantgericht, maar heb je nog niet zoveel ervaring? Reageer dan ook gerust! 

Als Medewerker Klantenservice bij ARBO centrum:

 • Sta je klanten te woord met de (aan)vragen die zij hebben. Dit kan telefonisch, maar ook via de mail. Mocht de klant bijvoorbeeld, om wat voor reden dan ook, niet tevreden zijn over een product of dienst dan zorg jij voor een passende oplossing; 
 • Inventariseer je eisen en wensen van klanten en verbind je wanneer nodig telefoongesprekken door naar de juiste afdelingen; 
 • Leer je steeds meer over onze veiligheidsartikelen/-opleidingen en kunt onze klanten daar ook advies in geven. Zo maak jij onze klanten blij!; 
 • Houd je de certificatenadministratie op orde middels ons systeem (Salesforce); 
 • Informeer je klanten over prijzen, levertijden, beschikbare cursusdata etc.; 
 • Maak jij de afdeling nog gezelliger! 

Wat bieden wij?
 • Marktconform salaris, op basis van jouw ervaring;  
 • Een snelgroeiende organisatie waar de samenwerking onderling goed op elkaar is afgestemd, waardoor er ruimte is voor gezelligheid;  
 • Parttime functie (24 – 32 uur) waarbij de vrijdag beschikbaar zijn een must is;  
 • Premievrije pensioenregeling; 
 • Gezelligheid tijdens pauzes, borrels, barbecues en uitjes. 

 

Wat zoeken wij?  

 • Je bent stressbestendig;
 • Je bent klantvriendelijk;
 • Je bent commercieel en servicegericht;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je houdt van gezelligheid;
 • Je bent enthousiast en een goede toevoeging aan onze positieve sfeer.

 

Wie is ARBO centrum?
Onze hoofdvestiging bevindt zich in Ede. Hier zullen ook de werkzaamheden worden uitgevoerd. Ons gehele kantoorpersoneel werkt op ons hoofdkantoor, met ieder een eigen afdeling, maar ook ruimte voor gezelligheid.  Alle afdelingen komen altijd graag even een praatje maken, kopjes thee halen en de altijd gevulde snoeppot “bekijken”. Wekelijks hebben we een vrijdagmiddagborrel waar we het werk lekker los kunnen laten en het weekend gezamenlijk inluiden. Maandelijks wordt er een maandborrel georganiseerd met steeds weer een leuk thema. Een gezellig bedrijf dus! 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen?

Heb jij nog vragen over deze vacature? Mail gerust naar werken.bij@arbocentrum.nl. We hopen je snel te spreken 😊

Wil jij alleen even kennis maken  zonder direct te solliciteren? Dat kan! Laat dan even onderstaande gegevens achter, dan neem ik, Esther, snel contact met je op.

Direct solliciteren?

Upload motivatie:
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Upload cv:
Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Informeel
& persoonlijk

Als je bij ARBO centrum komt werken is het eerste dat je merkt de informele en persoonlijke sfeer. Bij ons ben je geen nummer. Net zoals bij onze dienstverlening, staat persoonlijkheid centraal.

Premievrij
pensioen

Bij ARBO centrum vinden wij een goed pensioen erg belangrijk. Daarom bieden wij ons personeel een premievrij pensioen aan. Hierdoor heb je geen extra kosten.

Gezelligheid &
personeelsuitjes

Gezelligheid binnen ARBO centrum ervaar je direct vanaf je eerste werkdag. Zo kun je tijdens 1 van de 3 pauzes lekker tafeltennissen & darten. Ook hebben we gedurende het hele jaar leuke activiteiten.

Elke dag
veiliger

Elke dag werken we samen aan een geweldig doel. Namelijk, iedere werkdag veiliger maken. We helpen mensen veilig te werken op de werkvloer. En dit als werk, mooier wordt het niet toch?!

ARBO centrum informeel

Balans
Werk & privé

Wij vinden de balans tussen werk & privé erg belangrijk. Dit zie je ook terug in onze werkwijzen. Overwerken proberen wij zoveel mogelijk te beperken en komt dus bijna niet voor.

Vrijdagmiddagborrel ARBO centrum

Vrijdagmiddag
borrel

Op de vrijdagen hebben wij een gezellige vrijdagmiddag borrel. Met een biertje, wijntje of een frisje gezellig om 16:30 het weekend in luiden. Ook dat is ARBO centrum.