Locatie: Ede

Een mooie, laagdrempelige organisatie met veel mogelijkheden om jezelf en het bedrijf verder te ontwikkelen. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een gedreven Recruiter die naast het aandachtsgebied Werving en Selectie, het ook leuk vindt om HR-administratieve taken uit te voeren.

Bedrijfsprofiel

ARBO centrum is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van veiligheidsopleidingen, veiligheidsartikelen, veiligheidskeuringen- en onderhoud en veiligheidsadvies. Met onze kennis en ervaring dragen wij bij aan het vergroten van de veiligheid op de werkvloer. Wij staan bekend om onze professionele aanpak en persoonlijke benadering. Onze missie is het helpen van bedrijven bij het uitsluiten van arbeidsongevallen.

Bij ARBO centrum wordt er veel waarde gehecht aan een goede werksfeer en zijn er diverse leuke activiteiten zoals tafeltennis, uitjes en feestjes maar ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Onze kernwaarden zijn Aandacht, Resultaat, Betrokken en Ontwikkelen!

Functie-inhoud:

Als Recruiter bij ARBO centrum ben jij verantwoordelijk voor het werven en selecteren van medewerkers. Met jouw creativiteit weet je nieuw talent aan te trekken en bestaand talent binnen onze organisatie optimaal te benutten. Je zorgt voor een efficiënt en gestructureerd wervingsproces, waarbij je samenwerkt met verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Daarnaast draag je bij aan de verdere ontwikkeling van ons HR-beleid. Ook vind je het leuk om administratieve HR-taken op je te nemen zoals het opstellen van een arbeidsovereenkomst, brieven etc, Deze taken worden geautomatiseerd verwerkt in AFAS.


Functievereisten:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • 3 Jaar ervaring in werving en selectie en HR administratieve taken;
 • Creatief in het werven van nieuw talent en het behouden van bestaand talent binnen onze organisatie;
 • Je bent proactief, resultaatgericht en hebt een hands-on mentaliteit.


Arbeidsvoorwaarden:

 • Een uitdagende functie voor 20 uur per week (verdeeld over minimaal 3 dagen);
 • Een marktconform salaris, passend bij je kennis en ervaring;
 • 24 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een premievrije pensioenregeling;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding;
 • 2 extra vakantiedagen als je een kalenderjaar niet ziek bent;
 • Fruit van de zaak;
 • Reiskostenvergoeding woon-werk € 0,23;

 

Wacht niet langer en grijp deze kans om je talent in te zetten bij ARBO centrum en mail mij via werken.bij@arbocentrum.nl of Karin van Esch op telefoonnummer 06-10303746. We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Karin van Esch

Heb jij nog vragen over deze vacature? Mail mij via werken.bij@arbocentrum.nl Ik hoop je snel te spreken 😊

Wil jij alleen even kennis maken  zonder direct te solliciteren? Dat kan! Laat dan even onderstaande gegevens achter, dan neem ik, Esther, snel contact met je op.

Direct solliciteren?

Upload motivatie:
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Upload cv:
Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Informeel
& persoonlijk

Als je bij ARBO centrum komt werken is het eerste dat je merkt de informele en persoonlijke sfeer. Bij ons ben je geen nummer. Net zoals bij onze dienstverlening, staat persoonlijkheid centraal.

Premievrij
pensioen

Bij ARBO centrum vinden wij een goed pensioen erg belangrijk. Daarom bieden wij ons personeel een premievrij pensioen aan. Hierdoor heb je geen extra kosten.

Gezelligheid &
personeelsuitjes

Gezelligheid binnen ARBO centrum ervaar je direct vanaf je eerste werkdag. Zo kun je tijdens 1 van de 3 pauzes lekker tafeltennissen & darten. Ook hebben we gedurende het hele jaar leuke activiteiten.

Elke dag
veiliger

Elke dag werken we samen aan een geweldig doel. Namelijk, iedere werkdag veiliger maken. We helpen mensen veilig te werken op de werkvloer. En dit als werk, mooier wordt het niet toch?!

ARBO centrum informeel

Balans
Werk & privé

Wij vinden de balans tussen werk & privé erg belangrijk. Dit zie je ook terug in onze werkwijzen. Overwerken proberen wij zoveel mogelijk te beperken en komt dus bijna niet voor.

Vrijdagmiddagborrel ARBO centrum

Vrijdagmiddag
borrel

Op de vrijdagen hebben wij een gezellige vrijdagmiddag borrel. Met een biertje, wijntje of een frisje gezellig om 16:30 het weekend in luiden. Ook dat is ARBO centrum.