Locatie: Ede

Ben jij voor veiligheid en wil jij ook Nederland veiliger maken?

Dan is dit je kans!

Wat ga je doen?

Als instructeur in opleiding ga je eerst 2 maanden een opleidingstraject in. Je leert hier alle kennis en vaardigheden die jij nodig hebt om zelfverzekerd een veiligheidscursus te geven. Daarna ben je verantwoordelijk voor het overbrengen van jouw kennis naar de cursisten. De groepen zijn divers, zo sta je de ene keer voor een groep met mensen met verschillende werk-achtergronden, de andere keer geef je de cursus aan mensen uit hetzelfde bedrijf! Klinkt je dat goed in de oren? Solliciteer dan direct.

De opleiding tot instructeur start op 01-07-2024


Naar wie zijn wij op zoek?

Je praat makkelijk voor een groep en je vindt het leuk om anderen wat aan te leren en bij te brengen. Voor dit traject hoef je geen veiligheidsachtergrond te hebben, die bieden wij jou in de opleiding. Het is een pré als je affiniteit hebt met veiligheid.

Je hebt een rijbewijs B zodat je het land kunt doorreizen.

Daarbij draag je graag bij aan het veiliger maken van werkend Nederland.

Wat bieden wij?

  • Marktconform salaris
  • Een uitdagende functie, maar ook een informele werksfeer in een gezellig team
  • 32 tot 40 uur
  • Premievrije pensioenregeling
  • 24 vakantiedagen
  • Niet ziek zijn bonusdagen
  • Korting op onze producten, één gratis cursus per jaar en je partner mag gratis een opleiding bij ons volgen
  • Ontwikkelmogelijkheden in jouw vakgebied
  • Auto van de zaak

Waar kom je terecht?

ARBO centrum is een jonge organisatie die in korte tijd doorgegroeid is tot een landelijke speler met 20+ opleidingsvestigingen.  Verder staan wij klaar voor alle veiligheidsadviezen, veiligheidskeuringen en veiligheidsartikelen.

Onze hoofdvestiging bevindt zich in Ede. Je werk als instructeur zal worden uitgevoerd op onze locaties door Nederland en bij onze klanten op locatie (incompany). Momenteel werken er ongeveer 80 mensen bij ARBO centrum, waarvan 30 instructeurs. De overige medewerkers werken op ons hoofdkantoor in Ede.

We hebben een informele werksfeer, delen graag kennis en staan open voor nieuwe inzichten. Er is altijd ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien in je rol. Onze kernwaarden zijn: Aandacht, Resultaat, Betrokken en Ontwikkelen.

Interesse? Mail dan je motivatiebrief en CV naar werken.bij@arbocentrum.nl.  We hopen snel kennis met je maken!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Karin van Esch

Heb jij nog vragen over deze vacature? Mail mij via werken.bij@arbocentrum.nl Ik hoop je snel te spreken 😊

Wil jij alleen even kennis maken  zonder direct te solliciteren? Dat kan! Laat dan even onderstaande gegevens achter, dan neem ik, Esther, snel contact met je op.

Direct solliciteren?

Upload motivatie:
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Upload cv:
Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Informeel
& persoonlijk

Als je bij ARBO centrum komt werken is het eerste dat je merkt de informele en persoonlijke sfeer. Bij ons ben je geen nummer. Net zoals bij onze dienstverlening, staat persoonlijkheid centraal.

Premievrij
pensioen

Bij ARBO centrum vinden wij een goed pensioen erg belangrijk. Daarom bieden wij ons personeel een premievrij pensioen aan. Hierdoor heb je geen extra kosten.

Gezelligheid &
personeelsuitjes

Gezelligheid binnen ARBO centrum ervaar je direct vanaf je eerste werkdag. Zo kun je tijdens 1 van de 3 pauzes lekker tafeltennissen & darten. Ook hebben we gedurende het hele jaar leuke activiteiten.

Elke dag
veiliger

Elke dag werken we samen aan een geweldig doel. Namelijk, iedere werkdag veiliger maken. We helpen mensen veilig te werken op de werkvloer. En dit als werk, mooier wordt het niet toch?!

ARBO centrum informeel

Balans
Werk & privé

Wij vinden de balans tussen werk & privé erg belangrijk. Dit zie je ook terug in onze werkwijzen. Overwerken proberen wij zoveel mogelijk te beperken en komt dus bijna niet voor.

Vrijdagmiddagborrel ARBO centrum

Vrijdagmiddag
borrel

Op de vrijdagen hebben wij een gezellige vrijdagmiddag borrel. Met een biertje, wijntje of een frisje gezellig om 16:30 het weekend in luiden. Ook dat is ARBO centrum.