Locatie: Nederland (omgeving Utrecht)

Ben jij voor veiligheid en wil jij ook Nederland veiliger maken? Dan is dit je kans!

ARBO centrum heeft 4 pijlers op gebied van veiligheid t.w. Veiligheidsopleidingen, veiligheidsadvies, veiligheidsartikelen en onderhoud & keuringen van veiligheidsmiddelen.

 

Wat ga je doen?

Als instructeur in opleiding ga je eerst een opleidingstraject in. Je leert hier alles wat jij nodig hebt om zelfverzekerd een veiligheidscursus te geven. Daarna ben je verantwoordelijk voor het overbrengen van jouw kennis naar de cursisten. De groepen zijn divers, zo sta je voor een groep met mensen met verschillende werk-achtergronden, de andere keer geef je aan mensen uit hetzelfde bedrijf jouw cursus! Klinkt je dat goed in de oren? Solliciteer dan direct op onze site.

De opleiding voor Instructeur start op 01-11-2023

 

Naar wie zijn wij op zoek?

Je praat makkelijk voor een groep en je vindt het leuk om anderen wat aan te leren. Voor dit traject hoef je geen veiligheidsachtergrond te hebben, die bieden wij jou in de opleiding. Het is een pré als je affiniteit hebt met veiligheid. Je hebt een rijbewijs B zodat je het land kan doorreizen. Daarbij draag je graag bij aan het veiliger maken van werkend Nederland.

 

Waar kom je terecht?

ARBO centrum is een jonge organisatie die in korte tijd doorgegroeid is tot een landelijke speler met 18 opleidingslocaties . Onze hoofdvestiging bevindt zich in Ede. Je werk als instructeur wordt uitgevoerd op onze locaties door heel Nederland en bij onze klanten op locatie. Momenteel werken er een kleine 80 mensen bij ARBO centrum, waarvan 27 instructeurs en 2 teamleiders.

 

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris;
  • Een snelgroeiende organisatie;
  • Informele werksfeer;
  • Representatieve bedrijfsauto voor woon-werkverkeer;
  • 32 tot 40 uur per week;
  • Een premievrije pensioenregeling;
  • Gezelligheid tijdens pauzes, borrels, barbecues en uitjes.

 

Mocht je nog wat vragen hebben voordat je reageert, neem dan contact op met HR-telefoonnummer 06-10303746.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen?

Heb jij nog vragen over deze vacature? Mail gerust naar werken.bij@arbocentrum.nl. We hopen je snel te spreken 😊

Wil jij alleen even kennis maken  zonder direct te solliciteren? Dat kan! Laat dan even onderstaande gegevens achter, dan neem ik, Jessa, snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je al een cv en motivatie gereed? Je kan ook hier solliciteren. Dan nemen wij contact met jou op!

Upload motivatie:
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Upload cv:
Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Informeel
& persoonlijk

Als je bij ARBO centrum komt werken is het eerste dat je merkt de informele en persoonlijke sfeer. Bij ons ben je geen nummer. Net zoals bij onze dienstverlening, staat persoonlijkheid centraal.

Premievrij
pensioen

Bij ARBO centrum vinden wij een goed pensioen erg belangrijk. Daarom bieden wij ons personeel een premievrij pensioen aan. Hierdoor heb je geen extra kosten.

Gezelligheid &
personeelsuitjes

Gezelligheid binnen ARBO centrum ervaar je direct vanaf je eerste werkdag. Zo kun je tijdens 1 van de 3 pauzes lekker tafeltennissen & darten. Ook hebben we gedurende het hele jaar leuke activiteiten.

Elke dag
veiliger

Elke dag werken we samen aan een geweldig doel. Namelijk, iedere werkdag veiliger maken. We helpen mensen veilig te werken op de werkvloer. En dit als werk, mooier wordt het niet toch?!

ARBO centrum informeel

Balans
Werk & privé

Wij vinden de balans tussen werk & privé erg belangrijk. Dit zie je ook terug in onze werkwijzen. Overwerken proberen wij zoveel mogelijk te beperken en komt dus bijna niet voor.

Vrijdagmiddagborrel ARBO centrum

Vrijdagmiddag
borrel

Op de vrijdagen hebben wij een gezellige vrijdagmiddag borrel. Met een biertje, wijntje of een frisje gezellig om 16:30 het weekend in luiden. Ook dat is ARBO centrum.