Locatie: Ede

Heb jij ervaring met het aansturen van een jong en dynamisch team? Ben jij op de hoogte van alle ins en outs van online marketing? Ben jij van nature een performance marketeer? En kun jij jaarplannen, businessplannen en marketingplannen schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons marketing- & communicatieteam naar een hoger niveau te krijgen. 

  

Naar wie zijn wij op zoek? 

Jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het liefst werk je in een bedrijf dat snel groeit en dat van aanpakken houdt. Jij wordt enthousiast van nieuwe dingen oppakken en deze tot een succes te brengen. Jij kan jouw team en het bedrijf meenemen in jouw nieuwe ideeën, bent strategisch goed onderbouwd en bloeit op van het laten groeien van een bedrijf. Wij zoeken iemand die ervaring heeft bij een commercieel bedrijf en/of aan bureauzijde. Daarnaast ben je gewend om te sturen op data en resultaat. We hebben duidelijke doelstellingen die we met alle afdelingen samen willen bereiken. Hierin is marketing een belangrijke schakel en heb jij dus een flinke verantwoordelijkheid en bijdrage in het behalen van onze doelen.  

 

Waar kom je terecht? 

We hebben een mooie basis staan in onze marketingafdeling met verschillende expertises. Marketing bestaat uit een SEA specialist, CRO-specialist en Content Marketeer. Samen met ons designteam (manager, grafisch vormgever en video editor) zit een groot deel van de marketingfacetten in house. Samen met de collega’s van design ben je verantwoordelijk voor het (online) laten groeien van ons merk.  

  

Jij gaat aan de slag met het uitbouwen van o.a. het merk ARBO centrum en het aansturen van het marketing- & communicatieteam. Er liggen al wat mooie projecten voor je klaar, zoals het opzetten van een nieuwe website, beurzen en sponsorprojecten die op de agenda staan. Het is een jong & gezellig team. Je komt in een dynamisch bedrijf terecht waarin we alles doen om Nederland steeds veiliger te maken.   

 

Wij zijn ARBO centrum: 

Met meer dan 20 opleidingsvestigingen is ARBO centrum een jonge organisatie die in korte tijd doorgegroeid is tot een internationale speler op het gebied van veiligheid op de werkvloer. Onze visie is “Dé partner zijn in het begeleiden naar een veilige werkomgeving”. Dit willen we bereiken door middel van onze 4 pijlers: veiligheidsadviezen, -opleidingen, -artikelen en -keuringen & onderhoud. Onze belangrijkste kernwaarden waar wij voor staan zijn: Aandacht, Resultaat, Betrokkenheid en Ontwikkeling.  

Samen werken aan: Compleet Veilig Werken! 

Als Marketing- & Communicatiemanager bij ARBO centrum:  

 • Stuur je een jong, dynamisch en lerend team aan. We hebben junior, medior en senior medewerkers die met jouw ondersteuning blijven leren; 
 • Ben je onderdeel van het MT waar je met jouw marketingkennis adviseert en bijdraagt aan de groei van ARBO centrum; 
 • Bedenk je strategische plannen waarmee onze, maar ook jouw doelstellingen behaald worden; 
 • Ontwikkel je jaarplannen, campagnes en businessplannen; 
 • Ga je over het vermarkten van deze plannen brainstormen met je team om geweldige campagnes neer te zetten; 
 • Ben je proactief in het zien van nieuwe kansen en vind je het leuk om deze uit te werken; 
 • Werk je aan de groei van ARBO centrum. 

 

Wat bieden wij?  

 • Een marktconform salaris; 
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een snelgroeiende organisatie; 
 • Informele werksfeer in een jong en dynamisch team; 
 • Fulltime functie; 
 • 24 vakantiedagen; 
 • Premievrije pensioenregeling; 
 • Gezellige vrijdagmiddag- en maandborrels. 

 

Wat neem jij mee? 

 • Je hebt minimaal HBO werk- & denkniveau; 
 • Je bent proactief en kunt zelfstandig, maar ook in teamverband werken; 
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden; 
 • Je hebt ervaring met grote Google Ads budgetten; 
 • Ervaring met het schrijven van jaarplannen, businessplannen en campagneplannen; 
 • Ervaring bij een online marketingbureau is een pré; 
 • Heb je 5+ jaar werkervaring met online marketing; 
 • Waarvan zeker 2+ jaar werkervaring als leidinggevende. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Karin van Esch

Heb jij nog vragen over deze vacature? Mail mij via werken.bij@arbocentrum.nl. Ik hoop je snel te spreken 😊

Wil jij alleen even kennis maken  zonder direct te solliciteren? Dat kan! Laat dan even onderstaande gegevens achter, dan neem ik, Esther, snel contact met je op.

Direct solliciteren?

Upload motivatie:
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Upload cv:
Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Informeel
& persoonlijk

Als je bij ARBO centrum komt werken is het eerste dat je merkt de informele en persoonlijke sfeer. Bij ons ben je geen nummer. Net zoals bij onze dienstverlening, staat persoonlijkheid centraal.

Premievrij
pensioen

Bij ARBO centrum vinden wij een goed pensioen erg belangrijk. Daarom bieden wij ons personeel een premievrij pensioen aan. Hierdoor heb je geen extra kosten.

Gezelligheid &
personeelsuitjes

Gezelligheid binnen ARBO centrum ervaar je direct vanaf je eerste werkdag. Zo kun je tijdens 1 van de 3 pauzes lekker tafeltennissen & darten. Ook hebben we gedurende het hele jaar leuke activiteiten.

Elke dag
veiliger

Elke dag werken we samen aan een geweldig doel. Namelijk, iedere werkdag veiliger maken. We helpen mensen veilig te werken op de werkvloer. En dit als werk, mooier wordt het niet toch?!

ARBO centrum informeel

Balans
Werk & privé

Wij vinden de balans tussen werk & privé erg belangrijk. Dit zie je ook terug in onze werkwijzen. Overwerken proberen wij zoveel mogelijk te beperken en komt dus bijna niet voor.

Vrijdagmiddagborrel ARBO centrum

Vrijdagmiddag
borrel

Op de vrijdagen hebben wij een gezellige vrijdagmiddag borrel. Met een biertje, wijntje of een frisje gezellig om 16:30 het weekend in luiden. Ook dat is ARBO centrum.