Over ons

Hoi! Wij zijn ARBO centrum. Een ambitieus, jong en dynamisch bedrijf. John van Haren heeft het bedrijf in 2015 opgestart. En we groeien hard door! Om dit te kunnen blijven doen, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Met name instructeurs, maar ook kantoorpersoneel is welkom. Het draait bij ARBO centrum om de volgende pijlers: Veiligheidsopleidingen, veiligheidsartikelen, veiligheidskeuringen en veiligheidsadvies.

Gezelligheid

Bij ARBO centrum staat werkplezier hoog in het vaandel. Zo hebben wij bijvoorbeeld een vrijdagmiddagborrel, door het jaar heen verschillende activiteiten en bestellen we regelmatig gezellig samen lunch. Teamgevoel en werkplezier verbindt ons.

Doorgroeien

Binnen ARBO centrum krijg je volop de mogelijkheid om door te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen. Dat kan ook niet anders gezien onze groei en ambities. Bij ons vind je niet zomaar een baan: je vindt een hele leuke carrière!

Bedrijfscultuur

De cultuur binnen ARBO centrum is informeel. We spreken elkaar aan met je en jij en tasten af bij de klant wat hij/zij plezierig vindt. We zijn makkelijk in omgang en willen een fijne en veilige omgeving creëren. Ondanks de informele cultuur vinden wij het belangrijk dat de organisatie professioneel en ook zakelijk overkomt bij de klant.

Wij hebben in 2020 & 2021 de FD Gazellen Awards gewonnen. Daarmee werden wij erkend als één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Wij zijn ambitieus en op zoek naar collega’s die net zo gedreven en gemotiveerd zijn als wij. Natuurlijk bieden wij je goede arbeidsvoorwaarden, een prettige werkomgeving en elke dag prikkelende uitdagingen. Ben jij die nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en solliciteer.