Locatie: Ede

Heb jij de juiste skills om onze klanten nieuwsgierig te maken en ben jij gedreven om de klant te laten zien dat je ze goed hebt geadviseerd bij het maken van de juiste keuze? Dan is de functie van Accountmanager binnendienst & buitendienst bij ARBO centrum de baan voor jou!

Bedrijfsprofiel

ARBO centrum is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in veiligheidsopleidingen, veiligheidsartikelen, veiligheidskeuringen en onderhoud, en veiligheidsadvies. Met onze kennis en ervaring dragen wij bij aan het vergroten van de veiligheid op de werkvloer. Wij staan bekend om onze professionele aanpak en persoonlijke benadering. Onze missie is het helpen van bedrijven bij het uitsluiten van arbeidsongevallen.

Bij ARBO centrum hechten we veel waarde aan een goede werksfeer en bieden we diverse leuke activiteiten zoals tafeltennis, uitjes en feestjes, maar ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Onze kernwaarden zijn Aandacht, Resultaat, Betrokken en Ontwikkelen!

Functie-inhoud:

Als Accountmanager bij onze Business Unit Opleidingen speel je een cruciale rol in het opvolgen van leads en het opstellen van offertes. Jouw taak is het adviseren van zowel bestaande als potentiële klanten op het gebied van bedrijfsveiligheid. We verwachten dat je uitstekende relatiebeheervaardigheden hebt en dat je na de verkoop contact houdt om de relaties met onze klanten verder te verdiepen. Het is belangrijk dat je in staat bent om onze verschillende diensten (4 pijlers) onder de aandacht te brengen en klanten hierover te informeren.

Ervaring met klantbezoek is een pré, maar we staan ook open voor kandidaten die bereid zijn dit te leren. Wij zoeken een proactieve en betrokken teamspeler die bijdraagt aan de groei van onze Business Unit door kwalitatieve relaties op te bouwen en te onderhouden.

Functievereisten:

 • (M)HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 4 jaar saleservaring;
 • Proactief en een sterk vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden;
 • Goede (schriftelijke en mondelinge) communicatieve vaardigheden en een klantgerichte mindset;
 • Skills om klanten te beïnvloeden en overtuigingskracht;
 • Affiniteit met opleidingen is een pré.


Arbeidsvoorwaarden:

 • Een uitdagende functie voor 32-40 uur per week;
 • Een marktconform salaris, passend bij je kennis en ervaring;
 • Een premievrije pensioenregeling;
 • 24 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Volop ruimte voor persoonlijke en professionele groei;
 • Verzuimbonus;
 • Fruit van de zaak.


Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Karin van Esch via e-mail op werken.bij@arbocentrum.nl  of telefonisch op 06-10303746. We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Karin van Esch

Heb jij nog vragen over deze vacature? Mail mij via werken.bij@arbocentrum.nl Ik hoop je snel te spreken 😊

Wil jij alleen even kennis maken  zonder direct te solliciteren? Dat kan! Laat dan even onderstaande gegevens achter, dan neem ik, Esther, snel contact met je op.

Direct solliciteren?

Upload motivatie:
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Upload cv:
Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Informeel
& persoonlijk

Als je bij ARBO centrum komt werken is het eerste dat je merkt de informele en persoonlijke sfeer. Bij ons ben je geen nummer. Net zoals bij onze dienstverlening, staat persoonlijkheid centraal.

Premievrij
pensioen

Bij ARBO centrum vinden wij een goed pensioen erg belangrijk. Daarom bieden wij ons personeel een premievrij pensioen aan. Hierdoor heb je geen extra kosten.

Gezelligheid &
personeelsuitjes

Gezelligheid binnen ARBO centrum ervaar je direct vanaf je eerste werkdag. Zo kun je tijdens 1 van de 3 pauzes lekker tafeltennissen & darten. Ook hebben we gedurende het hele jaar leuke activiteiten.

Elke dag
veiliger

Elke dag werken we samen aan een geweldig doel. Namelijk, iedere werkdag veiliger maken. We helpen mensen veilig te werken op de werkvloer. En dit als werk, mooier wordt het niet toch?!

ARBO centrum informeel

Balans
Werk & privé

Wij vinden de balans tussen werk & privé erg belangrijk. Dit zie je ook terug in onze werkwijzen. Overwerken proberen wij zoveel mogelijk te beperken en komt dus bijna niet voor.

Vrijdagmiddagborrel ARBO centrum

Vrijdagmiddag
borrel

Op de vrijdagen hebben wij een gezellige vrijdagmiddag borrel. Met een biertje, wijntje of een frisje gezellig om 16:30 het weekend in luiden. Ook dat is ARBO centrum.